Uppdrag

Asecs - Kampanjer

Yellon är en helhetsleverantör för köpcentret Asecs i Jönköping. Vi ansvarar för den visuella upplevelsen på centret, kampanjer, webb och sociala medier, inspirationsmagasin och andra trycksaker.

Utmaning

Som byrå måste vi vara lyhörda, strategiska, engagerande, inkluderande för att ta hänsyn till många intressenter och ”delägare” i varumärket Asecs. Dessutom är den primära kommunikationsmålgruppen bred och oerhört diversifierad, vilket ställer sina krav på tonalitet i ord och bild.

Kund

Asecs är ett paraplyvarumärke för ett 90-tal butiker, caféer och restauranger som tillsammans verkar framgångsrikt i köpcentret. Vårt samarbete sträcker sig tillbaka ända till 2003.

Fysisk upplevelse

Ett besök på Asecs ska vara en upplevelse. Yellon tar fram säsongs- och eventanpassad dekor till en mängd olika ytor i fastigheter, som takvepor, golvvinyl, rörliga skyltar, skyltfönster, entrédörrar, spegeldekaler och mycket mer.

Magasin

Ett par gånger om året ger Asecs ut ett inspirerande magasin, som delas ut till ca 200.000 hushåll i södra Sverige. Yellon står för idé, formgivning och texter i magasinet. Vi ansvarar också för foto tillsammans med utvald fotograf.

Sociala medier

Yellon fungerar som redaktörer för Asecs digitala kanaler. Det innebär att vi planerar och producerar allt innehåll till webb och sociala medier. Vi sköter också den digitala annonseringen i sociala medier och programmatiskt genom banners samt google ads.

Kampanj

Asecs tar fram ett antal större kampanjer varje år. I samband med lanseringen av appen Asecs Friends tog Yellon fram en kampanj som rullades ut på bred front. Konceptet "sätt färg på tillvaron" illustrerades både i film och fotobaserat annons-material.