Uppdrag

Midroc - Marknadskommunikation

Yellon är en helhetsleverantör för Midrocs marknadskommunikation av bostäder och kommersiella lokaler. Vi ansvarar för koncept och kampanjer med alltifrån content, trycksaker och annonsering till visualiseringar, bofaktablad och säljmaterial.

Utmaning

Oavsett om det är en annons eller visualisering måste allt förmedla samma upplevelse för att bygga ett starkt varumärke. För Midroc är det en stor fördel att Yellon har kompetens inom såväl arkitektur som reklam och kan säkerställa enhetligt material.

Kund

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter framförallt i södra Sverige. Vårt samarbete sträcker sig tillbaka till 2018, och har under denna tid utvecklats mer och mer.

Kommunikationskoncept

Embassy of Sharing i Hyllie är Midrocs viktigaste stadsbyggnadsprojekt någonsin. Det blir kontor, hem, restauranger, start-ups, service med mera, men framförallt blir det och Öresunds mest självklara plats att leva, vara och verka för en bättre värld. Yellon har tagit fram konceptet ”För att du bryr dig” så att inte bara den externa kommunikationen utan även det interna arbetet bidrar till att positionera Embassy of Sharing hos dem vars hjärtan klappar för framtiden.

Säljmaterial

Till varje projekt utvecklar Yellon unika huvudanslag utifrån det lokala värdeerbjudandet och Midroc Properties centrala budskap ”Vi erbjuder möjligheterna”. Förutom prospekt och text till webbplatsen tar vi efter behov fram annonser, byggskyltar, PPT med mera.

Visualiseringar

Yellon har även fått förtroendet att producera visualiseringar till både bostadsprojekt och kommersiella lokaler. Våra inredningsarkiteker, art directors och visualiserare arbetar i ett sammansvetsat team vilket säkerställer en genomgående samstämmig upplevelse i allt material samtidigt som själva processen blir mycket effektiv. Underlaget som Yellons inredningsarkitekt tar fram till visualiseringarna har ofta använts för interiörer i visningslägenheter.

World Trade Center

Utöver visualiseringar, utvecklar Yellon presentations- och säljmaterial för World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg.