Uppdrag

Nacka strand - Platsmarknadsföring

Alecta Fastigheter förvaltar och hyr ut kontorslokaler i Nacka strand. Vi sköter marknadsföringen för varumärket Nacka strand.

Utmaning

När flera storbolag valde att flytta från Nacka strand påverkades rörelsen i stadsdelen. En omvandling inleddes och för att stärka livskvalitén i området skulle moderna arbetsplatser samsas med både bostäder, butiker och restauranger.

Lösning

Alecta Fastigheter, som förvaltar kommersiella fastigheter i området, skapade en plattform för att kunna kommunicera med Nacka strand som avsändare. Vi tog fram en strategi med syftet att locka hyresgäster och med målet att fylla området med liv.

Sociala medier

Vi ansvarar för innehållet på webb och sociala medier. Vi planerar innehåll på halvårsbasis, men har redaktionsmöten med kunden varje månad, om något nytt skulle dyka upp.

Två gånger om året filmar och fotar vi på området tillsammans med ett produktionsbolag. Ett återkommande inslag är våra intervjuer med människor som bor eller verkar i Nacka strand, som personerna bakom en av landets bästa food trucks, entreprenörerna som driver modekvarteret Stockholm Fashion District eller gastronomen som startat Italiana Food Selections.