Uppdrag

Mousetrapper - Standfriend

Distansarbete ses av många som en bekväm lösning – men håller våra kroppar med? Standfriends mål är att höja komforten, oavsett var du arbetar.

Utmaning

Under pandemin blev plötsligt byråer, soffbord och köksstolar arbetsmöbler. Nästan lika plötsligt upptäckte vi att dessa möbler hade klara brister i sin nya roll. Mousetrapper, som erbjuder ergonomiska arbetslösningar, ville ta sig an den nya tidens utmaning: hemmakontoren.

Lösning

Yellon har tillsammans med Mousetrapper utvecklat en anpassningsbar arbetsstation för ergonomiskt arbete hemma. Den är designad för att smälta in i hemmiljöer, och utformad för att enkelt kunna stuvas undan på ledig tid. För att ta hänsyn till miljön har produktionen hållits inom Sverige och vi har använt trämaterial.

Vi vill att Standfriend ska passa in i ditt hem och inte upplevas som en omatchad motionscykel i vardagsrummet. Därför har skivorna en ljus och en mörk sida. Alla delar går att hänga på trådramen, som i sin tur kan hängas upp eller ställas åt sidan.

Metallkonstruktionen gör att du kan välja höjd, både för arbetsytan och din laptop. Det går dessutom att fästa krokar och klädnypor med anteckningar och tillbehör. Standfriend är helt enkelt en produkt som gör arbetsdagen lite enklare – oavsett om du är på kontoret eller i vardagsrummet!