Uppdrag

Skylotec - ACX Power Ascender

En eldriven repklättrare för vertikala arbetsmiljöer och avancerade räddningsuppdrag.

Utmaning

Skylotec stod för femton år sedan inför att ta fram en ny, eldriven variant av deras repklättrare. Sedan dess har vi haft nöjet att tillsamans utveckla förbättrade generationer baserat på ny teknik, brukarfeedback och nyfunna arbetsområden!

Lösning

Tack vare djupgående förståelse för Skylotec och deras slutanvändare har vi tillsammans utvecklat användarvänliga, resurseffektiva produkter. På Yellon vill vi förstå vår kunds varumärke och kontext för att hjälpa till att forma utveckling. På så vis kan vi göra meningsfulla insatser där det gynnar vår kund bäst - något vi lyckas rätt bra med.

Tillsammans med Skylotec har vi vunnit flera fina utmärkelser. Bland dessa är vi lite extra stolta över Stora Designpriset, som tilldelas för påvisbar lönsamhet genom design!

ACX ger brukaren säker och effektiv transport av person och utrustning. Den är ultraportabel, vilket medför en uppstartstid som är en fraktion av konventionella metoder så som byggställningar eller liftar, samt ger access där dessa metoder helt enkelt inte är applicerbara. Från de primära brukarnas perspektiv inom t.ex. underhåll och räddningstjänst så ger detta ett effektivt arbetssätt och ökad flexibilitet.