2015-10-13

Yellon ökar i Stockholm

Pressmeddelande 2015-03-19

Yellon växer, genom fler medarbetare och nya lokaler i Stockholm. Peoplelike Communication AB har förvärvats och ett nytt kreativt kontor etableras på Oxtorgsgatan 4 i city.

Genom förvärvet av Peoplelike Communication breddar Yellon sitt strategiska erbjudande ytterligare. Peoplelike Communication arbetar med interna och externa kommunikationsuppdrag tillsammans med kunder såsom TeliaSonera, Apoteket, Samhall, Ericsson, StockholmMässan och Skanova.

– Med förstärkningen från Peoplelike Communication och kommunikationsstrategerna Hans Curman och Maria Alriksson, tillsammans med övriga konsulter har vi på riktigt etablerat oss i huvudstaden, säger Markus Leijonberg, VD på Yellon. De bidrar med mycket intressant kompetens inom brand experience, event marketing, ledarkommunikation och förändringsprocesser som stämmer bra med Yellons ambitioner.

Den första april slår Yellon upp dörrarna till det nya kontoret på Oxtorgsgatan 4, ett kontor med fönster från golv till tak, takterrass och plats för ett 15-tal personer.

Yellon med sina 50 medarbetare är redan etablerat i Jönköping och Malmö men även Stockholmsmarknaden är mycket välbekant sedan tidigare. Yellon har ända sedan starten 1989 haft många uppdrag åt Stockholmsbaserade kunder. Skanska, Sievert, Carl Malmsten och Gällöfstakoncernen är några exempel på kunder inom profilområdena arkitektur, design och kommunikation.

– Trots digitala kommunikationslösningar finns det inget som ersätter fysiska möten mellan människor. Nu får Yellon fler kontaktytor till kunderna, och fler ska det bli. Vi siktar på att vara ett 40-tal medarbetare i Stockholm inom fem år, säger Markus Leijonberg.