Uppdrag

Proyk

Som arkitekter, byggingenjörer och industridesigners insåg vi att det fanns en lucka i byggbranschens digitalisering. Vi skapade en ritningshanterare som tålde den tuffa verkligheten och mötte de praktiska behoven när ritningar ska översättas till praktiskt hantverk.

Utmaning

Efter flera lyckade arbetsplatstester var det i december 2018 dags att lansera Proyk brett. Samtidigt stod marknaden inför en period med budgetbeslut. Det gällde att välja kanaler där konverteringen från kännedom till försäljning var störst. Dessutom behövde kommunikationen snabbt och enkelt tydliggöra de särskiljande argumenten för Proyk.

Lösning

Yellons kompetenser arbetade parallellt inför lanseringen. En designuppdatering genomfördes och en ny grafisk profil utvecklades. Kommunikationskonceptet ”Get to work” togs ut i film, webbplats och digital marknadsföring inklusive utvalda sociala plattformar.

Något helt annat...

Proyk är ett resultat av Yellons förmåga att identifiera möjligheter till affärsutveckling, designa kommersiella lösningar därefter och verkställa säljande marknadskommunikation.