2018-05-21

Nyrekryteringar till Yellons Malmökontor – utvecklar erbjudandet inom varumärkesupplevelser

Yellon fortsätter att satsa i Malmö och rekryterar Art Directorn Henrik Stierna och Arkitekten Patrik Haglund. Syftet är att utveckla byråns helhetserbjudande inom varumärkesupplevelser och ytterligare stärka områdena reklam och arkitektur.

2018 har startat i full fart för Yellon med uppdrag från både nya och befintliga kunder. Tre av de nytillkomna kunderna är MIKAs, en ledande modellagentur, Veidekke, ett av Skandinaviens största bygg- och fastighetsföretag och Kyrkogårdsförvaltningen i Borås. För att möta efterfrågan och för att stärka positionen som brand experience-byrå i Malmö har Yellon nu rekryterat Art Directorn Henrik Stierna och Arkitekten Patrik Haglund.

– Vi vill växa och stärka vårt erbjudande i Malmö. Med Patrik och Henrik får vi kunskap och erfarenhet inom arkitektur och kommunikation och två kreatörer som tillsammans kommer att bidra till att utveckla vårt erbjudande inom varumärkesupplevelser, säger Markus Leijonberg, vd för Yellon

Henrik har tidigare arbetat på Pyramid Communication och Hilanders Kitchen, han gillar tvärkreativa lösningar och har jobbat med allt från internationella flygbolag till tunga industribolag. Patrik har tidigare arbetet på Tengbom AB, [no 12] arkitektbyrån och Sweco Architects, han är hus- och inredningsarkitekt som drivs av att förena form och funktion till harmoniska helheter.

Sedan hösten har Yellon nyrekryterat sju personer med kompetens inom strategi, arkitektur, design, upplevelsedesign och reklam. Ytterligare rekryteringar är på gång.