2020-02-18

CES 2020 – lyckad premiär för Smart Eye!

I början av året hölls den årliga teknikmässan CES i Las Vegas. Mässan för konsumentprodukter inom elektronik lockar varje år mängder med utställare och besökare från hela världen. På plats bland utställarna fanns Smart Eye – en av Yellons kunder.

Smart Eye utvecklar teknik i världsklass som bland annat integreras i fordon, DMS*, med uttryckt mål att minska trafikolyckor. Genom sina unika kunskaper om hur ögat, beteende och tekniken samverkar så gör man sig nu ett stort namn i bilindustrin.

Till mässan har Yellon varit med och tagit fram demos till montern. Bland annat en fysisk simulator där besökaren kunnat uppleva Smart Eyes eyetracking-teknik live.

Yellon har jobbat ihop med Smart Eye under flera år och med olika typer av uppdrag.

Tillsammans med Smart Eye arbetar vi med allt ifrån industridesign och kommunikation och får därför helhetstänket. Smart Eye jobbar väldigt visionärt och förstår vikten av varumärkesupplevelsen. Vi brinner för samma sak, och då blir det väldigt kul att jobba ihop, konstaterar Jiro Arborgh som är varumärkesstrateg och senior industridesigner på Yellon.

*Driver monitoring systems

smarteye.se

Läs mer om CES 2020