Intellivent® SKY


Kund: Fresh AB

Intellivent® SKY tillhör den andra generationen badrumsfläktar i produktserien Intellivent. En ny fläkt, uppdaterad med minimalistisk design, nya smarta funktioner och den enda på marknaden med integrerad luktsensor. Sensorn reagerar på starka lukter och ökar automatiskt varvtalet för att snabbt fräscha upp luften.

Intellivent® SKY har helautomatisk fuktstyrning och överlägsen tryckförmåga. Designkonceptet bygger på en öppen fläktlösning och trots att Intellivent® SKY utrustats med starkare motor än sina föregångare, är fläkten nästintill ljudlös.

Fläkten kan kompletteras med ett nytt hölje (utan synliga fästen) som monteras med ett klick. Installeringen är enkel och allt som krävs för att rengöra fläkten är ett lätt handgrepp av fläkthjulet.

I designprocessen har användarvänligheten varit i fokus. Intellivent® SKY är utrustad med en intuitiv touchpanel på höljet som aktiveras genom ett lätt tryck på på/av-knappen. Användaren kan smidigt styra fläktens viktigaste funktioner utan att ta bort något skydd. Efter användning, slocknar panelen och blir i det närmaste osynlig igen. Intellivent® SKY kan även styras och justeras genom en app.

2019 tilldelades Intellivent® SKY designpriset Red Dot Award.