Yellon söker Digital kreatör i Jönköping

Vad vi söker

Vi letar efter en mångsidig kreatör som brinner för att skapa kommunikation för digitala kanaler. Gillar du att jobba med film, foto och grafisk formgivning? Och vill du vara en del av ett team som hjälper våra kunder att lyckas med digital marknadsföring?

Isåfall vill vi på Yellon i Jönköping träffa dig!

Det här är Yellon

I Jönköping är vi drygt 30 personer med kompetenser som spänner från kommunikation till arkitektur och produktdesign. Ett gäng som har kul tillsammans utan traditionella organisationsmodeller.

På Yellon jobbar totalt ett 70-tal personer inom arkitektur, design och kommunikation med spännande projekt i Jönköping, Malmö, Stockholm och Göteborg. Det är en kulturellt driven arbetsplats där alla uppmuntras att engagera sig i, utveckla och ta ansvar för projekt, affärer, företaget, gruppen och sig själva i vardagen.

Om tjänsten

I rollen som Digital kreatör på Yellon kommer du att arbeta i team tillsammans med strateger, projektledare, andra formgivare och copywriters. Du kommer att jobba med olika kunder och projekt och med olika plattformar. Din uppgift är att skapa innehåll och material till kampanjer, i form av foto, film, animation och grafisk formgivning.

Du kommer att vara delaktig i idéarbete och planering för våra kunders digitala närvaro. Om du kan, får du också ansvara för publicering och annonsering.

I tjänsten behöver du följa den digitala utvecklingen och trender, för att kunna leverera som en specialist inom digital kommunikation. Dina arbetsverktyg är bland annat Photoshop, Lightroom, After Effects och Premiere Pro.

En arbetsdag på Yellon kan se ut ungefär såhär:

Dagen startas med ett veckomöte för att gå igenom veckans utmaningar och leveranser.
Därefter tittar du igenom Mail, Trello och Teams för att se vad som är nytt i dina projekt.
Du arbetar vidare med ett av dina projekt där du ska klippa ihop en reel och redigera bilder från förra veckans fotografering.
Under eftermiddagen har du ett uppstartsmöte för ett projekt där din uppgift är att fundera på hur en idé för en utomhuskampanj även kan bli en digital kampanj.
Mot slutet av dagen levererar du din film och dina bilder och börjar leta efter inspiration till den digitala kampanjen.

Din profil

Vi tror att du kommer med färska kunskaper från en relevant, eftergymnasial utbildning. Kanske har du jobbat ett par år inom området, men det är inget måste. Du är nyfiken, idérik och älskar att skapa visuell kommunikation. Du förstår den digitala världen och kan omsätta kundens utmaningar till kreativa lösningar.

Övrigt

Tjänsten är på heltid, med start så snart som möjligt.

Förmåner

 • Kollegor som är arkitekter, designers och reklamare
 • Möjlighet att jobba i tvärvetenskapliga projekt
 • Schyssta citylokaler!
 • Möjlighet att jobba från Jönköping, Malmö, Stockholm och Göteborg
 • Frukost varje dag kl 10
 • Friskvårdsbidrag: 5.000 kr varje år
 • Kollektivavtal
 • Försäkringar och pensionsavsättningar
 • iPhone och mobilabonnemang ingår
 • Inspirationsresor
 • Lånecykel och byråbilar finns

 

Vill du söka tjänsten?

Välkommen med din ansökan och en portfolio till jobb@yellon.se. Märk mejlet med ”Digital kreatör Jönköping” i ämnesraden. Ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Anna Hörndahl, anna.horndahl@yellon.se