Vi söker visualiserare


Vi söker visualiserare

Är du en noggrann och flexibel visualiserare med ett skarpt öga för detaljer och en exceptionell känsla för bildkomposition? Kan du program som 3ds Max, V-Ray och Photoshop och skulle trivas på en kreativ arbetsplats i Stockholm, Malmö, Göteborg eller Jönköping?

Hos oss blir du en viktig del i vårt arbete att fortsätta skapa upplevelserik och identitetsbyggande arkitektur. Du kommer framförallt att jobba nära våra arkitekter med att visualisera byggnader interiört och exteriört. Men ibland även med industridesigners för att visualisera produkter och kommunikatörer för att animera film eller redigera bilder. Därför är det även meriterande om du är kunnig i program som lllustrator, InDesign, AutoCAD och SketchUp.

På Yellon hamnar du på en annorlunda arbetsplats. Här jobbar ett 50-tal kreativa människor inom arkitektur, design och kommunikation med spännande och tvärvetenskapliga projekt. Tillsammans försöker vi göra världen lite bättre och jobbar hårt för att forma utveckling tillsammans med våra kunder.

Välkommen att skicka ditt CV och portfolio till jobb@yellon.se Har du frågor om tjänsten – kontakta Karolina Leijonberg på 0707-46 14 03.