Vi söker Operativ projektledare

Det går bra nu. Men vi saknar dig.

Är du en driven projektledare som gillar kreativa lösningar? Yellon i Malmö letar efter dig som kan kommunikation och är intresserad av våra kunders affärer. Och som vill växa vidare på en annorlunda arbetsplats tillsammans med en intressant mix av människor med olika kompetenser.

Vi söker en strukturerad, närvarande och erfaren projektledare som vill göra våra varumärkes- och kommunikationslösningar ännu bättre. Som är engagerad i vad vi och våra kunder ska kommunicera och till vem. Du leder projekten från uppstart till uppföljning och ansvarar för budget, leveranser, resultat och kundrelationer. Och du vill också driva arbetet internt och föra processen framåt.

På Yellon jobbar ett 70-tal kreativa människor inom arkitektur, design och kommunikation med spännande och tvärvetenskapliga projekt. Tillsammans försöker vi göra världen lite bättre. Och vi har väldigt kul på jobbet utan traditionella organisationsmodeller. Vi finns i Malmö, Göteborg, Stockholm och Jönköping. I Malmö är vi runt 30 personer som just flyttat in i ett nytt kontor med strålande utsikt över stan.

Hör av dig om du vill forma framtiden tillsammans med oss och våra kunder.

Kravprofil Operativ projektledare

Vi söker en trygg, närvarande och erfaren projektledare som vet hur kommunikation kan göra skillnad. Som förstår både kundens och teamets behov och utmaningar och kan bidra med struktur och energi så att våra varumärkes- och kommunikationslösningar blir ännu bättre.

Det vi mest av allt behöver är någon som vill:
– Leda och driva projekt och kampanjer från uppstart till uppföljning
– Samarbeta med kunder och kollegor så att alla känner tillit till processen
– Bidra med erfarenheter och kunskaper som höjer kvaliteten på våra leveranser
– Vårda och utveckla affärer och relationer med befintliga kunder

Vilka andra arbetsuppgifter kommer du att ha?
– Ensam eller ihop med teamet ta fram debriefer/kreativa briefer för att klargöra syfte, mål, utmaningar, insikter
– Vara med om att utveckla strategier till framgångsrika kommunikationskoncept och kampanjer
– Ansvara för projektens ekonomi, leverans och resultat

Egenskaper och kompetenser som vi tror det är bra att du har:
– Kan driva både digitala och rörliga projekt men också hantera print som till exempel årsredovisningar
– Tycker kvalitet är viktigt och är därför noggrann
– Kan och vill arbeta självständigt tillsammans med andra
– Tycker om att se till så att teamet lyckas tillsammans
– Organiserad, trygg, närvarande och öppen

Utbildning och erfarenheter som behövs?
Vi söker en driven projektledare som jobbat på byråsidan i flera år och som har erfarenhet av både digitala och traditionella medier. Gärna med någon form av eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, projektledning, webb eller kommunikation. Andra utbildningar är också värdefulla. Kunskap är coolt.

Känner du dig hemma här?

På Yellon möter du en brokig blandning av människor med olika kompetenser. Vi tror inte på hierarkier. Vår organisation bygger på gruppdynamik och på att alla formar sin egen roll efter intresse, liv och lust eftersom det leder till bättre resultat. Du får vara beredd på att ta för dig, att vara prestigelös och att ha väldigt roligt utan traditionella organisationsmodeller.

Det är en kulturellt driven arbetsplats där alla uppmuntras att engagera sig i, utveckla och ta ansvar för projekten, affärerna, företaget, gruppen och sig själva i vardagen.

Frågor?

Kontakta Tomas Grimheden: tomas.grimheden@yellon.se, +46 (0)70 956 45 64

Välkommen med din ansökan till jobb@yellon.se senast den 15 december. Märk mailet med ”Operativ projektledare Malmö” i ämnesraden.