Vi söker filmkreatör

Vi söker filmkreatör

Vi på Yellon vill utveckla och stärka vårt film-erbjudande. Just nu söker vi en kreatör till kontoret i Jönköping eller Malmö med bred kunskap och erfarenhet av filmproduktion. 

Vi vill att du ska kunna hantera rollen som regissör likaväl som att vara ett tillskott i manusarbetet med våra copywriters. Vi söker dig som kan hela filmprocessen och som vill vara med och sätta ramarna för hur Yellon ska jobba med film i framtiden. Både före, under och efter produktion.

Arbetsuppgifterna är varierande men i arbetsrollen kommer du att vara fokuserad på de visuella budskapen. Därför är det viktigt att du kan den dramaturgiska kurvan och har en fingertoppskänsla i skapandet av både miljöer och stämningar. Du behöver kunna ta kreativt ansvar för hela den dramaturgiska processen, från manus till storyboard, inspelning och postproduktion.

På Yellon hamnar du på en annorlunda arbetsplats. Här jobbar ett 50-tal kreativa människor inom arkitektur, design och kommunikation med spännande och tvärvetenskapliga projekt. Tillsammans försöker vi göra världen lite bättre och jobbar hårt för att forma utveckling tillsammans med våra kunder.

Välkommen att skicka ditt CV och portfolio till jobb@yellon.se Har du frågor om tjänsten – kontakta Madelene San Román på 0733-34 25 99.