Vi söker byggingenjörer

Vi söker byggingenjörer

Nu söker vi byggingenjörer till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi söker dig som vill vara med oss och skapa upplevelserik och identitetsbyggande arkitektur.

På Yellon kommer du att arbeta med utredningar, projektering och ritningshantering. Ditt arbetsområde sträcker sig över hela byggprocessen, från skiss till relationshandling. Därför tror vi att du som söker har hög byggnadsteknisk kompetens, mycket goda kunskaper i Revit och även viss kunskap i AutoCad.

Du kommer att ställas inför många och varierande uppgifter och därför ser vi gärna att du är nyfiken och har en vilja att lära dig nya saker. Det är även viktigt att du har en förmåga att arbeta strukturerat, tillsammans med dina kollegor såväl som självständigt.

På Yellon jobbar ett 50-tal kreativa människor inom arkitektur, design och kommunikation med spännande och tvärvetenskapliga projekt. Tillsammans försöker vi göra världen lite bättre och jobbar hårt för att forma utveckling tillsammans med våra kunder.

Välkommen att skicka ditt CV och portfolio till jobb@yellon.se Har du frågor om tjänsten – kontakta Karolina Leijonberg på 0707-46 14 03