Om oss


Vår filosofi -
brand experience

Hur formar du ett starkt varumärke? Vi är övertygade om att det är genom att få ihop bilden av vem du är med vad du säger, vad du gör och hur du ser ut. En samstämd helhetsupplevelse av ditt varumärke stärker ditt erbjudande; the brand experience.

Varumärkesupplevelsen baseras på vår interaktion med varumärket eller produkten/tjänsten – känslan av att öppna en produktförpackning, associationerna logotypen ger, besöket i butiken, bemötandet i receptionen, hur ett visitkort känns och ser ut, en produkts utseende och hur den faktiskt känns i handen. 

Vi tror att framtidens starkaste varumärken är de som lyckas förmedla samma känslor och associationer i alla kontakter med sin kund. Det är företagen som har en tydlig strategi för sitt varumärke och som låter den strategin genomsyra alla kontaktytor – från byggnaden och inredningen till hur produkterna designas. Och vidare ut i olika former av marknadsföring.

Yellon bygger på den här filosofin. Därför är vi arkitekter, designers och kommunikatörer som jobbar var för sig och tillsammans. Tack vare vår kombination av kompetenser kan vi hitta nya lösningar på dina strategiska utmaningar. Vi kan hjälpa till att utveckla en strategisk grund och vidare, forma arkitektur, produktdesign och kommunikation som uttrycker varumärket och skapar de känslor och associationer som önskas. Ju fler interaktioner din kund har som förmedlar samma sak, desto starkare varumärke.

Vi formger tryckt och digital kommunikation, ritar byggnader, inredningar och miljöer. Utvecklar strategier och koncept. Vi håller ihop din kommunikativa vardag, gör den roligare, enklare och bättre.

Vårt arbetssätt
Yellon tror inte på chefer. Istället tror vi på gruppdynamik och på att alla hittar sin egen roll efter intresse, liv och lust eftersom det leder till bättre resultat. Vi är en kulturellt driven organisation utan hierarki där alla kan – och får – engagera sig i, driva och utveckla projekten, affärerna, företaget, gruppen och sig själva i vardagen.

Om Yellon AB
Verkställande direktör är Markus Leijonberg och styrelseordförande är Dan Ekelund. Företaget ägs av familjerna Hansen och Leijonberg samt Dan Ekelund. Om du vill intervjua någon av oss, söker pressbilder eller har andra PR-relaterade frågor, kontakta gärna Gabriella Fäldt.

Vill du arbeta hos oss, eller kanske göra din praktik här, är du välkommen att skicka en ansökan eller komma förbi och presentera dig. Vi är alltid intresserade av att lära känna nya människor med nya idéer och infallsvinklar.

Välkommen till Yellon. Vi formar utveckling.